Kolumbia La Roma
Podrobný popis
Emmanuel, oddaný pestovateľ kávy, žije v Gaitánii v Tolime, v oblasti historicky ovplyvnenej konfliktom a preslávenej ako rodisko kolumbijskej kávy. V roku 2016 v spolupráci s jeho rodinou založili centrum na spracovanie kávy zamerané na pomoc viac ako 15 dedinám v Gaitánii a uľahčili miestnym pestovateľom kávy spracovanie zŕn. Forest Coffee a Emmanuel spojili svoje sily v roku 2019, aby založili projekt Black Condor, ktorý poskytuje podporu farmárom v Gaitánii postihnutých partizánskou vojnou. Pravidelne vedú workshopy s výrobcami, aby zdôraznili kvalitu a pokryli procesy, ako je fermentácia, sušenie a cupping ich vlastných káv. Vrcholom tohto úsilia je vynikajúca káva Black Condor.
Zrná sa nechajú na 24 hodín obalené slizom. Zrno potom odpočíva na sušiacej terase, čo vytvára harmonický profil. Po 15 až 25 dňovom období sušenia prechádzajú procesom stabilizácie pred pokračovaním v procese premývania ktorého výsledkom je konzistentný profil.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.